Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia Lawat SKKPs

Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia Lawat SKKPs

Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Malaysia (Sektor Polisi dan Kurikulum), Dato’ Hj. Pkharuddin Hj. Ghazali telah mengadakan lawatan ke SK Kuala Perlis pada 20 Jun 2022. Lawatan berkenaan bersempena kehadirannya selama sehari bagi melihat pelaksanaan konsep Sekolah SEJAHTERA di negeri ini.

Beliau diiringi Pengarah Pendidikan Perlis, Encik Naharudeen Othman dan Guru Besar SKKPs, Cikgu Suzaidee Mat Noh. Selama hampir sejam, beliau telah diberi taklimat berkenaan dengan pengurusan Capt. Cola FC serta meninjau pelaksanaan aktiviti 1Murid 1Sukan di padang sekolah.