Maklumat Cuti Raya dan Pelaksanaan PDPR
Makluman

Maklumat Cuti Raya dan Pelaksanaan PDPR

Untuk makluman semua, KPM telah memutuskan Sesi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) akan dilaksanakan selama dua minggu selepas Aidilfitri ini bagi menggantikan pendidikan bersemuka di sekolah.

Menurut Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr Radzi Jidin, sesi PdPR akan bermula pada 17 hingga 28 Mei ini.

Sehubungan dengan itu, bagi memudahkan pihak waris untuk membuat persiapan, di sini disertakan maklumat cuti Hari Raya Aidilfitri, Jadual PDPR dan juga cuti pertengahan penggal.

PerkaraTarikh
Cuti Hari Raya Aidilfitri10 hingga 16 Mei 2021
Pelaksanaan Kelas Secara PDPR17 hingga 28 Mei 2021
Cuti Pertengahan Penggal29 Mei hingga 13 Jun 2021

Sebarang pertanyaan berhubung dengan perkara ini, sila berhubung dengan guru kelas masing-masing menerusi kumpulan Whatsapp kelas. Harap maklum dan terima kasih.